Jeg er bare meg

Hallo! Her kommer det et ganske seriøst innlegg. Som dere ser er jeg ganske annerledes! Og det er jeg stolt av. Ingen er like, og det er bra å skille seg ut etter min mening. En skal ikke prøve å se ut som alle andre. Det er heller ikke meningen. 

Jeg får noen ganger komentarer som at jeg er stygg eller veldig rar eller at jeg egentlig er en jente. Jeg skal innrømme at jeg liker noen jenteklær! Den svarte, trange jeansen er f.eks fra jenteavdelingen på Cubus. Den grønne skinnjakken er fra Bik Bok og nerdebrillene er også mest beregnet på jenter. Stilen min er også nok så feminin. Jeg bruker blomster på jakkene osv. Men jeg kan vel bruke jentebukser hvis det er det jeg vil? Dere vet at jeg er bifil, og av den grunn blir jeg automatisk litt rar og annerledes. Men sånn er jeg, og det er ikke så mye å gjøre med det. Jeg skal ikke nekte for at jeg er annerledes, det er ikke det jeg vil frem til. Men jeg er som jeg er! Aksepter det eller drit i å besøke bloggen. Hvorfor bruke tid på å slenge dritt? 

Hva er din mening?

- Kyss fra tobbegutten ;*

6 kommentarer

Ellen Ruse

07.mar.2010 kl.18:29

Hei Thorbjørn!

det du skrev der var veldig følsomt pent og fint , jeg skjønner smertene dine..jeg er åsså bifil..

Det er ike så greit , folk syns åsså at jeg er dum og stygg og bare en kødd.men vet du hva'!? du er en person som plutslig gjorde meg bedre : - ) Tusen takk ? .

Linnea

08.mar.2010 kl.17:18

Godt Sagt Thorbjørn .. skjønner hvordan du har det! Kjenner en bifil person , han er litt ut av seg hvis du skjønner , heh ..

Sjekke min blogg ? meeg25rrrr.blogg.no

Lisa

18.mar.2010 kl.14:33

hei

Gleder du deg til påsken da?

Er du glad i sport ?

Har du hatt en fint vinter ?

Legg igjen en beskjed på min blogg da?

lisa.blogg.no

Selma

22.mar.2010 kl.20:16

utrolig bra sagt Tobbe! =)

HEEEEEEEI

28.mar.2010 kl.11:18

stå på kjekken

Margrethe

03.apr.2010 kl.14:44

du må blogge mer! :-)

Skriv en ny kommentar

<3 tobbegutten -

<3 tobbegutten - "Han derre bifile"

24, Horten

Heisann! Jeg heter Tobbe og er en mann på 24 år. Står fram som bifil og digger det! Er opptatt av dyr, venner og musikk. Koselig med komentarer! Kontakt: tobbe_77@live.no Facebook: Thorbjørn Skjellgård Ørnen

Kategorier

Arkiv

hits